Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

O Jimmy Fallon τραγουδάει για τον ελληνικό γύρο!

Ο Αμερικανός παρουσιαστής ερμηνεύει ένα τραγούδι-ύμνο στον ελληνικό γύρο βοηθώντας το φίλο του Luke Bryan να μάθει να τον προφέρει και να τον ζητάει σωστά (Vid)
Adtech Ad
Ο πασίγνωστος παρουσιαστής του "The Tonigh Show" Jimmy Fallon βγήκε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη παρέα με τον δημοφιλή τραγουδιστή και συνθέτη Luke Bryan, όταν οι μυρωδιές από μια καντίνα τους έσπασαν τη μύτη και είπαν να κάνουν μια μικρή στάση για φαγητό.
AdTech Ad
Ο πλανόδιος πωλητής είχε στο μενού του φυσικά και τον ελληνικό παραδοσιακό γύρο κάνοντας τον Bryan να θέλει να τον ζητήσει αλλά να μην ξέρει πως. Ο τραγουδιστής ντρεπόταν καθώς δεν γνώριζε πως προφέρεται η ελληνική λέξη.
Το αποτέλεσμα ήταν οι δυο τους να γράψουν και να ερμηνεύσουν ένα ξεκαρδιστικό τραγούδι- μάθημα αφιερωμένο στον ελληνικό γύρο!
news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com