Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Δείτε πως να προστατέψετε τον Google λογαριασμό σας εάν πέσετε θύμα χάκερ

Το εργαλείο διαχείρισης λογαριασμού της Google σας επιτρέπει να δείτε από ποιες συσκευές υπάρχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στις πολλαπλές υπηρεσίες της και να αφαιρέσετε από τη λίστα εκείνες που για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να πάψει να έχει πρόσβαση για παράδειγμα στη θυρίδα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, στη θέση ή τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.
Πληκτρολογήστε gmail.com, μια καθημερινή συνήθεια για πολλούς από μας. Αμέσως, αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες υπό την ομπρέλα της Google, όχι μόνο στα e-mail σας. Μπορείτε να μεταβείτε στο Λογαριασμό σας και να αναζητήσετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με αυτόν στην ενότητα Device Activity: https://myaccount.google.com/device-activity
01a9976716d40397b3a6b513c6663da4
Από εκεί βλέπετε την τρέχουσα συσκευή από την οποία επιθεωρείτε τώρα την πρόσβαση στο λογαριασμό σας και άλλες συσκευές Windows, Android ή iOS -δηλαδή υπολογιστές, smartphone και tablet. Εάν επιλέξετε Remove μιας συσκευής, αμέσως διακόπτετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Εάν μάλιστα έχετε χάσει μια συσκευή και φοβάστε ότι έχει πρόσβαση στα e-mail και τις συνομιλίες σας αυτός στα χέρια του οποίου βρίσκεται η συσκευή σας, τότε επιλέξτε Lost Device? για να την αναζητήσετε (να την κάνετε να κουδουνίσει) και κυρίως για να κάνετε το απαιτούμενο Sign Out για να αποτρέψετε την πρόσβαση από αυτή τη συσκευή.
Θέλετε να… δείτε τη δραστηριότητα που καταγράφηκε όταν εμφανιστήκατε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας (κάτι το οποίο μπορεί να έκανε κάποιος τρίτος που είχε πρόσβαση στη συσκευή και τον συνδεδεμένο λογαριασμό σας): https://myactivity.google.com/myactivity?utm_source=my-account&utm_medium=&utm_campaign=
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com