Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο σωστός επαγγελματίας και δάσκαλος

Ο επαγγελματίας και στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουν όλες οι επιχειρήσεις, βρίσκει τρόπους να είναι μπροστά από άλλους συναδέλφους του.
Βρίσκει τρόπους να πρωτοτυπεί, να αποσπά τον θαυμασμό και το χειροκρότημα του κοινού.
Ο σωστός δάσκαλος μπαίνει μπροστάρης οδηγός, καθοδηγητής και διδάσκει με την συμπεριφορά του.
Βρίσκει τρόπους να μάθουν οι λιλιπούτιοι μαθητές του την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, τις ρίζες μας. Γιατί δένδρο χωρίς ρίζες δεν ανθεί.
Σίγουρα στην παρέλαση για την επέτειο του 1821 στον Πύργο, τα περισσότερα χειροκροτήματα και τα μπράβο απέσπασαν τα εκπαιδευτήρια "ΡΗΓΑ".
Μπροστάρης ο ιδιοκτήτης και Διευθυντής τους Γιώργος Ρήγας ντυμένος με πρωτότυπη άψογη στολή εποχής, με την προβιά, τα τσαρούχια του, το παλιό ντουφέκι και τα φυσικλίκια του, πίσω οι νηπιαγωγοί ντυμένες με παραδοσιακές ξεχωριστές φορεσιές, και οι μικροί μαθητές με παραδοσιακές φορεσιές κρατώντας την σημαία και φωτογραφίες των ηρώων της επανάστασης.
Τα ζωηρά χειροκροτήματα του κόσμου ήταν το επισφράγισμα στην πολύ καλή προσπάθεια Διεύθυνσης και διδασκόντων των εκπαιδευτηρίων αλλά και των γονέων των μικρών μαθητών.
Από το ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θερμά συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com