Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ: Ο πατέρας μου οργάνωνε αγώνες που έληγαν όταν κέρδιζε η ομάδα του

Στο νέο του βιβλίου, ο γιος του βαρόνου των ναρκωτικών μιλά για τη σχέση του Πάμπλο Εσκομπάρ με το ποδόσφαιρο καθώς και για την εγκληματική του δράση 

Ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ, γιος του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στη δεκαετία του '80, Πάμπλο Εσκομπάρ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero και την εκπομπή El Transitor, για το νέο του βιβλίο με τίτλο"Πάμπλο Εσκομπάρ: ό,τι ο πατέρας μου δεν μου είπε ποτέ".
Στη συνέντευξη αρνήθηκε κάποιες από τις καταστάσεις που έχουν ταυτιστεί με τον πατέρα του και μίλησε για τη σχέση που είχε ο πατέρας του με τον αθλητισμό.
 Ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ είπε ότι ο πατέρας του ήταν οπαδός της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν της, σε αντίθεση με όσα ακούγονταν ότι υπήρξε φίλαθλος της Νασιονάλ του Μεντεγίν.
 Ως προς το αν ο πατέρας του αγόρασε διαιτητές, ο γιος του έκανε σαφές ότι ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο : "Εκείνον τον ενδιέφεραν επιχειρήσεις όπως η διακίνηση ναρκωτικών, οι οποίες του απέδιδαν πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι το ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου οργάνωνε ποδοσφαιρικούς αγώνες που τελείωναν όταν η ομάδα του κέρδιζε".
Επιπλέον, ομολόγησε ότι έμαθε το επάγγελμα του πατέρα του όταν ήταν μόλις επτά ετών. 'Θυμάμαι τον πατέρα μου με μεγάλη αγάπη, αν και τα εγκλήματά του έχουν βλάψει ανθρώπους, από το πρώτο έως το τελευταίο, επειδή δεν υπάρχει βία που να αξίζει" πρόσθεσε ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com