Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά διέκοψαν τη συνέντευξη του μπαμπά τους στο BBC

Τη δική της εξήγηση έδωσε η μητέρα του Ρόμπερτ Κέλλυ για την «εισβολή» των παιδιών του στο γραφείο του την ώρα που εκείνος μιλούσε ζωντανά στο BBC.
Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, είδαμε τον Καθηγητή Πολιτικών Επιστημών Ρόμπερτ Κέλλυ, να δυσκολεύεται να δώσει το ρεπορτάζ του, καθώς μπήκαν ξαφνικά μέσα στο γραφείο του, τα δύο του παιδιά.
Όπως ανέφερε η γιαγιά των παιδιών. Έλεν Κέλλυ, η 4χρονη Μάριον και ο μόλις 9 μηνών Τζέιμς, «εισέβαλαν» στο γραφείο του μπαμπά τους γιατί νόμιζαν πως μιλούσε στο Skype με τον παππού και τη γιαγιά τους.
Όπως είπε η ίδια, αυτή και ο σύζυγός της μιλούν συχνά μέσω Skype με τον γιο τους.
«Ο Ρόμπερτ μας καλεί συχνά στο Skype από το γραφείο του στο σπίτι, από εκεί δηλαδή που έδινε τη συνέντευξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Τα παιδιά μάλλον άκουσαν φωνές από τον υπολογιστή και υπέθεσαν ότι είμαστε εμείς. Ήταν τόσο αστείο», συμπλήρωσε γελώντας.
«Ελπίζω ο κόσμος να συνεχίζει να τον παίρνει στα σοβαρά», πρόσθεσε.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com