Υλικά συνταγής
- 3 κεσεδάκια γιαούρτι πλήρες
- 2 κεσεδάκια γάλα (μετράμε με του γιαουρτιού)
- ⅔ κεσεδάκι άχνη ζάχαρη ή κρυσταλλική
- ½ κεσεδάκι νερό καυτό
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- μερικές σταγόνες λεμόνι
για το σερβίρισμα
- φρούτα εποχής (φράουλες, ανανάς, μούρα)
- λίγη βρώμη
- λίγοι ξηροί καρποί
- φύλλα μέντας
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.