Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αποκάλυψη πρώην παίκτη του Survivor, 14 χρόνια μετά: «Έδωσα στους συμπαίκτες μου να φάνε ποντίκια»

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την συμμετοχή του στο Survivor, ο Ηλίας Βαλάσης προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και κυρίως στην έλλειψη φαγητού κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Όπως είπε αναγκάστηκαν να φάνε ακόμη και ποντίκια, κάτι όμως που οι συμπαίκτες του δεν γνώριζαν, καθώς τους τα είχε δώσει ο ίδιος χωρίς να τους πει την αλήθεια.
«Κάποια στιγμή που δεν είχαμε τίποτα να φάμε, αλλά τίποτα να φάμε, μόνο καρύδες τρώγαμε για βδομάδες, χάνεις πάρα πολλά κιλά. Είχα ψαρέψει γλαράκια και τους έλεγα ότι είναι στρείδια. Μετά κάτι αβγουλάκια που βρήκαμε τυχαία από μία χελώνα, δεν μπορούσα να τα αφήσω εκεί να πάνε χαμένα.
Πολλές φορές άκουγα ποντίκια κι έλεγα «ρε παιδί μου, τα ποντίκια εδώ δεν έχει σκουπίδια να φάνε, άρα είναι καθαρά».
Τους στήνω μια παγίδα και τη μόνη φορά που πέσανε μέσα λέω "θα δοκιμάσω πρώτα εγώ να δω τι γίνεται και μετά θα δώσω στους άλλους". Πανέξυπνα τα ποντίκια δεν ξαναπέσανε ποτέ.
Δοκίμασα το πρωί και ήταν μια χαρά, σαν ψαχνό από σπουργίτι. Εκπληκτικό το φαγητό. Σαγανάκι αυτά ήταν εξαιρετικά. Έπιασα καμιά 15αρια μικρά και όλοι έφαγαν από λίγο, έβγαλε ένα πιατάκι. Δεν τους είπα ποτέ τι ήταν. Τώρα αν κάποιοι μας ακούνε θα μάθουν. Είχε ένα φίδι το οποίο το έφαγαν οι άλλοι, το πρόλαβαν οι άλλοι», αποκάλυψε ο Ηλίας Βαλάσης.

newsbeast.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com