Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του Steven Cook μετά από 12 χρόνια

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ STEVEN COOK META AΠΟ 12 XΡΟΝΙΑ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις ενημερώθηκε από τις αρμόδιες Αρχές για το τραγικό τέλος που είχε η αναζήτηση του Steven Cook, ο οποίος εξαφανίστηκε την 01/09/2005 από τα Μάλια Κρήτης. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες Αρχές. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Steven.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» το 2005 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Steven καθώς και στην κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, σε συνεργασία με τις Βρετανικές Αρχές. Ο Οργανισμός δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά τον Steven και για αυτό το λόγο σε συνεργασία με τη Βρετανική Αρχή που είχε αναλάβει την υπόθεση «Cheshire Police», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2015 προχώρησε εκ νέου στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κάνοντας χρήση της «ψηφιακής ενηλικίωσης» του, με σκοπό να ενημερωθεί εκ νέου και να κινητοποιηθεί το κοινό. 

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού εδώ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλύπτει για ένα έτος (Μάιος 2016 – Μάιος 2017) τη μισθοδοσία των Κοινωνικών Λειτουργών & Ψυχολόγων που στελεχώνουν την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Περισσότερες πληροφορίες: 
Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com