Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Θέλετε να τρώτε σοκολάτα και να πληρώνεστε; Βρήκαμε την τέλεια δουλειά

Είναι μία από αυτές τις θέσεις εργασίας που οι chocolics ανά τον κόσμο θα μπορούσαν μόνο να ονειρεύονται. Κι όμως είναι αληθινή χάρις στην Mondelez International, η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να τρώει σοκολάτα και να πληρώνεται για αυτό.
Μια δουλειά που θα λατρέψουν οι εραστές της σοκολάτας.
Shutterstock
Shutterstock
Η εν λόγω εταιρεία είναι υπεύθυνη για μερικές από τις αγαπημένες μάρκες σοκολάτας - Cadbury, Milks, Oreo – και μόλις ανακοίνωσε μια νέα θέση εργασίας, αυτή του επαγγελματία δοκιμαστή σοκολάτας.
Ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα βοηθήσει την εταιρεία να ελέγχει, να τελειοποιεί και να λανσάρει νέα προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Η πιο γλυκιά αγγελία στον κόσμο δημοσιεύτηκε στο Linked In, και σύμφωνα με την περιγραφή, η Mondelez International αναζητά κάποιον με πάθος για τη ζαχαροπλαστική, την ικανότητα για να είναι ειλικρινής όταν διατυπώνει μια γνώμη και ο οποίος είναι πρόθυμος να δοκιμάζει νέα και εφευρετικά προϊόντα.

Οι απαιτήσεις της δουλειάς

  • Πάθος για τη ζαχαροπλαστική
  • Ειλικρίνεια στην έκφραση της γνώμης
  • Προθυμία να δοκιμάζετε νέα προϊόντα
  • Επικοινωνιακή προσωπικότητα
  • Καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας

Οι βασικές αρμοδιότητες

  • Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να δοκιμάζει σοκολάτα σε διάφορες μορφές της και να δίνει την αντικειμενική και ειλικρινή άποψή του.
  • Θα πρέπει επίσης να μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε μια ομάδα συνομιλητών, να μοιράζεται τις απόψεις απόψεις του και να συνεργάζεται μαζί τους.
  • Να χρησιμοποιεί ένα σαφώς καθορισμένο λεξιλόγιο για την περιγραφή των προϊόντων και να βοηθά στη διάκριση των προϊόντων.
  • Να είναι συνεπής στα αποτελέσματα που θα δίνει.
  • Να γνωρίζει τις ηθικές και νομικές ευθύνες της συμμόρφωσης της θέσης και να λειτουργεί με ακεραιότητα.

Τι προσφέρει η εταιρεία

Αρχικά να τονίσουμε ότι η εργασία είναι μερικής απασχόλησης, και συγκεκριμένα 7,5 ώρες την εβδομάδα Τρίτη-Πέμπτη 12:15-2.45 μμ.
Για αυτές τις ώρες εργασίας η εταιρεία προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο παροχών με οικονομικά οφέλη και πόρους, περιλαμβανομένου προγράμματος μπόνους, ανταποδοτικής σύνταξης, ασφάλισης ζωής, γενναιόδωρο επίδομα αδείας και ένα ευέλικτο πρόγραμμα παροχών.
Φανταστείτε πώς θα είναι η συνέντευξη για αυτή τη δουλειά.
Shutterstock
Shutterstock
Αν νομίζετε ότι έχετε τα προσόντα, κάντε αίτηση πατώντας εδώ.

Πηγή: Independent
thetoc.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com