Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η εκδίκηση μιας ποδηλάτισσας στον οδηγό που την παρενοχλούσε στο δρόμο

Μια ιστορία εκδίκησης από το Λονδίνο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Οι περισσότεροι έχουν ευχαριστηθεί με αυτό που συνέβη στον οδηγό, αλλά μερικοί θεωρούν πως η κοπέλα απλά έπρεπε να τον αγνοήσει και να μην ξεσπάσει.

Ο οδηγός ενός βαν πλησίασε τη νεαρή ποδηλάτισσα στο φανάρι και άρχισε να την παρενοχλεί, να της ζητά επίμονα το τηλέφωνό της και να της μιλά με αγένεια.

Λίγο αργότερα έρχεται η ώρα της εκδίκησης...
Μια ιστορία εκδίκησης από το Λονδίνο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου. Οι περισσότεροι έχουν ευχαριστηθεί με αυτό που συνέβη στον οδηγό, αλλά μερικοί θεωρούν πως η κοπέλα απλά έπρεπε να τον αγνοήσει και να μην ξεσπάσει. Ο οδηγός ενός βαν πλησίασε τη νεαρή ποδηλάτισσα στο φανάρι και άρχισε να την παρενοχλεί, να της ζητά επίμονα το τηλέφωνό της και να της μιλά με αγένεια. Λίγο αργότερα έρχεται η ώρα της εκδίκησης... Πηγή: www.lifo.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com