Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Συγκινητικό μήνυμα από την κόρη του Κερτ Κομπέιν: Σήμερα θα γινόσουν 50 ετών...

«Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το δώρο της ζωής», έγραψε στο χειρόγραφο μήνυμά της που ανήρτησε στο Instagram

Η κόρη του Κερτ Κομπέιν, Φράνσις Μπιν Κομπέιν, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram θυμήθηκε τον πατέρα της, ο οποίος αν ζούσε, θα γιόρταζε χθες τα 50α γενέθλιά του.
«Σήμερα, θα γινόσουν 50 ετών. Έχεις αγαπηθεί και μας λείπεις. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το δώρο της ζωής. Για πάντα, η κόρη σου, Φράνσις Μπιν Κομπέιν», έγραψε στο χειρόγραφο μήνυμά της, σύμφωνα με το msn.com.

Ο Κερτ Κομπέιν ήταν Αμερικανός μουσικός, γνωστός ως αρχηγός, τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης του συγκροτήματος της alternative ροκ, Nirvana.



Θεωρείται πρωτοπόρος στην ιστορία της grunge σκηνής του Σιατλ και συνεχίζει να επηρεάζει μέχρι σήμερα, την παγκόσμια ροκ μουσική σκηνή.

Η Φράνσις Μπιν ήταν μόλις δύο ετών όταν ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Σιατλ, σε ηλικία 27 χρόνων.



Ο Κερτ Κομπέιν, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες, έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο και είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.

protothema.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com