Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εδώ και 20 χρόνια ζωγραφίζει τα ταξίδια της

Υπάρχει κάτι στην τέχνη και τα ταξίδια που συνδέει αυτές τις δύο δραστηριότητες. Θες μέσω φωτογραφίας, θες μέσω ενός απλού σκίτσου. Κάτι τέτοιο κάνει και η καλλιτέχνις Chandler O'Leary που καταγράφει τα ταξίδια της σε sketchbook εδώ και 20 χρόνια.

Η καλλιγράφος και εικονογράφος συνειδητοποίησε μια μέρα ότι είχε "εκατοντάδες ζωγραφιές και ελάχιστοι φίλοι της τις είχαν δει ποτέ". Οπότε δημιούργησε την σελίδα Drawn the Road Again, όπου μπορεί να δει κανείς σκαναρισμένα αντίγραφα των σχεδίων της που συνοδεύονται με ταξιδιωτικές σημειώσεις, συμβουλές και ιστορικά ανέκδοτα για τα μέρη που έχει επισκεφτεί.
Τα περισσότερα σχέδια, η O'Leary τα κάνει επιτόπου, από μνήμης ή με τη βοήθεια των φωτογραφιών που τραβάει. Οτιδήποτε έχει καταγράψει είναι κάτι που έχει δει η ίδια.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και σχέδια επισκεφτείτε την σελίδα της Drawn on the Road Again.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com