Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

'Επίσκεψη' στο πιο κρύο, κατοικήσιμο μέρος του πλανήτη

Φωτογραφικά καρέ από το πιο κρύο μέρος του κόσμου και από την καθημερινή ζωή των κατοίκων στους -50 βαθμούς Κελσίου (Pics)
Αν νομίζεις ότι η Ελλάδα ζει έναν από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων ετών τι να πουν και στην πόλη Oymyakon της Ρωσίας, η οποία είναι το πιο κρύο, κατοικήσιμο μέρος του πλανήτη.
AdTech Ad
Η θερμοκρασία φτάνει μετά βίας τους -37 βαθμούς Κελσίου στην καλύτερη περίπτωση, ενώ στην χειρότερη μπορεί να φτάσει και τους -50 βαθμούς Κελσίου.
Η πιο χαμηλή θερμοκρασία που έχει καταγραφεί στην πόλη είναι οι -67.8 βαθμοί Κελσίου, που "αγγίζει" τα ρεκόρ της Ανταρκτικής.
Πάντως, οι κάτοικοι δείχνουν να το έχουν συνηθίζει, αν και η καθημερινότητα μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ακόμα και οι πιο απλές ασχολίες φαντάζουν δύσκολες, λόγω του χιονιού και του ψύχους.
Ο φωτογράφος Amos Chapple αποφάσισε να καταγράψει από κοντά την καθημερινότητα των κατοίκων.

 
 


 
 
 




 

  ΠΗΓΗ: telegraph
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com