Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τι θα συμβεί όταν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ και ποιος θα τη διαδεχθεί

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θεωρείται σήμερα η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο, έχοντας 64 χρόνια βασιλείας και η γηραιότερη ηγέτης χώρας καθότι είναι 90 ετών.
Τι θα συμβεί όμως όταν πεθάνει;
Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, το Παλάτι θα θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο μετάβασης, κατά το οποίο θα μεσολαβήσουν 12 μέρες από την ανακοίνωση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ μέχρι και την ταφή της. Η ταφή της θα κοστίσει ούτε λίγο, ούτε πολύ από 1.2 δισ. με 6 δισ. λίρες.
Με την ανακοίνωση του θανάτου της Ελισάβετ, θα δημιουργηθεί ένα συμβούλιο διαδοχής. Ο Κάρολος, θα γίνει μονάρχης μετά τον θάνατο της μητέρας του και θα πρέπει να ανακοινωθεί το όνομα που θα λάβει κατά την διάρκεια της μοναρχίας του, ενώ θα αλλάξουν ακόμα και οι στίχοι στον εθνικό ύμνο του Ηνωμένου Βασιλείου για να ταιριάζουν στον νέο βασιλιά.
Επίσης, θα αρχίσει να τυπώνεται νέο νόμισμα με το πρόσωπο του νέου βασιλιά. Το ίδιο θα γίνει και με τα γραμματόσημα.
newsbomb.com.cy 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com