Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αμερικάνικες Παρθένοι Νήσοι: Ο εξωτικός παράδεισος που πληρώνει τους τουρίστες

Οι Αμερικάνικες Παρθένοι Νήσοι γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την προσάρτηση τους στις ΗΠΑ δίνοντας 300 δολάρια σε όλους τους επισκέπτες από τη νέα χρονιά.

Η συστάδα των εξωτικών νησιών θα παρέχει το συγκεκριμένο ποσό για να μπορέσουν οι τουρίστες να δουν όλες τις ομορφιές τους.Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ορειβασία, καγιάκ, τουρ των νησιών, κολύμπι και να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα, αλλά όχι να πάρουν το ποσό και να το διαθέσουν σε ποτά και ξενύχτια.
Στόχος του δώρου είναι να μπορέσουν οι ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τις ομορφιές των νησιών και να μάθουν την ιστορία τους. Γι’ αυτό τον λόγο τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξεναγήσεις, μουσεία και εστιατόρια.
Το ποσό δεν θα δοθεί σε επιταγή ή μετρητά αλλά θα παρέχεται ως εξής: Όταν κάποιος κλείσει ταξίδι, τουλάχιστον τριών διανυκτερεύσεων, μέσω της ιστοσελίδας USVI.com το υπουργείο τουρισμού θα του στέλνει πίστωση 300 δολαρίων.
virgin1
Συγκεκριμένα θα του στείλει χαρτιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χαρτονομίσματα για όλες τις παραπάνω δραστηριότητες. Και αν τύχει κάποιος να ταξιδέψει τον Μάρτιο θα πάρει και ένα αναμνηστικό από το ταξίδι. 
virg
virgi
virgin
πηγή φωτογραφιών: Twitter/‏@USVItourism
cnn.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com