Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε Ιστορία – Ο πρώτος Έλληνας σε All Star Game του ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος Έλληνας που θα λάβει μέρος στο περίφημο All Star Game του NBA και μάλιστα ως βασικός.
Ο «Greak Freak» στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε έλαβε 1.604.463 ψήφους και είναι τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους Λεμπρόν Τζέιμς που έλαβε 1.893.751 και τον Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769 ψήφους.
Μόλις στα 22 του χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει πλέον στην ελίτ του NBA ως ηγέτης των Μιλγουόκι Με τη συμμετοχή του στο All Star Game θα γίνει και ο νεότερος μη Αμερικανός που γίνεται βασικός σε All Star Game.
O Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ευχαρίστησε την Ελλάδα και τους Έλληνες που τον στήριξαν.
Να τι έγραψε:

tribune.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com