Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Στην βουλή υπάρχουν 222 Μνημονιακοί και δεν ανησυχεί κάνεις για εκλογές!

Το σύστημα έχει ενδογενή ανάγκη να ελεγχθεί και μάλιστα χωρίς εκλογές. Η χαρακτηριστική άνεση χρόνου που δείχνει ο Σοιμπλε δείχνει ότι οι κωλυσιεργίες από ελληνικής πλευράς απλά μεγεθύνουν το πρόβλημα της Ελλάδας. Επιπρόσθετα το να φύγει το ΔΝΤ  και να καταρρεύσει το πρόγραμμα είναι αυτό που λέμε «σχέδιο Σόιμπλε»  το οποίο περιλαμβάνει ανεξέλεγκτη  παραδειγματική χρεοκοπία τιμωρία και έξοδος.
Ρύθμιση τους χρέους ώστε να καταστεί βιώσιμο δεν  φαινεται στον ορίζοντα. Οι Μνημονιακοί  έχουν αποδείξει ότι δεν μπορουν να πετύχουν μείωση του χρέους διότι δεν μπορουν να τα «σπάσουν» με τους ισχυρούς  Ευρωπαίους πάτρωνες τους.
Ο Αμερικανικός παράγοντας δεν έχει ερείσματα στην Ελληνική αστική και πολιτική τάξη. Για αυτό το λόγο το ΔΝΤ είναι μόνο του όταν ζητά  μονότονα διαγραφή χρέους  η οποία θα είναι κυρίως σε βάρος των Ευρωπαίων. Καμιά  φιλοευρωπαϊκή ελληνική κυβέρνηση δεν ζήτησε διαγραφή χρέους ως τώρα.
Ο Τσιπρας επιμένει ότι δεν θα πάρει μέτρα και εννοεί ότι δεν θέλει να τα πάρει μόνος του και ποντάρει στο ότι οι εκλογές δεν θα δώσουν βιώσιμη κυβέρνηση.
Είμαστε στο σημείο που ο Τσίπρας  βάζει κρίση στην επικαιρότητα γιατί δεν θέλει να ψηφίσει μόνος του τα μέτρα για το 2019 και μετά, και ο Κούλης δεν μπορεί να εγγυηθεί καθαρή νίκη στις εκλογές.
Ο Κούλης παρά τις προσπάθειές του να φανεί χρήσιμος στους ξένους… δεν τραβάει τόσο ώστε να μην  μπορεί ο Τσιπρας να ελέγχει το παιχνίδι.
Παράλληλα στην  βουλή υπάρχουν  222 Μνημονιακοί  οι οποίοι περιμένουν να σφυρίξει ο Λάος τη λήξη  της πολιτικής τους καριέρας
Το σύστημα έχει ενδογενή ανάγκη να ελεγχθεί και μάλιστα χωρίς εκλογές. Και είναι φανερό πως δεν φαινεται να ανησυχεί κάνεις για εκλογές.
Πιο συγκεκριμένα:
Ο κυβερνητικός εταίρος Πανος Καμμενος δήλωσε σήμερα  στον ΣΚΑΙ  ότι η  κυβερνητική γραμμή είναι ότι υπάρχει συμφωνία με τους θεσμούς -μεταξύ των οποίων και το ΔΝΤ- στην οποία η Ελλάδα είναι συνεπής και που πρέπει να τηρηθεί!
Επιπλέον είπε ότι τα μέτρα έχουν ψηφιστει από τον Σεπτέμβρη με την αντιπολίτευση για 4 χρόνια. Δείτε από το 8.15 και μετά:
Real.gr Καμμένος δεν θα πάρουμε περισσότερα... από realmedialive
 Άρα γινεται φανερό ότι η κυβέρνηση θα πάει τα μέτρα στην βουλη και θα περιμένει να ψηφιστούν από ευρύτερη πλειοψηφία μια πλειοψηφία που υπάρχει στην βουλή.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com