Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Panasonic: Τα αυτόματα ταμεία super market που βάζουν και τα ψώνια σου στις σακούλες

Η ουρά στα super market είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν, όταν ειδικά όταν κατά τις ώρες αιχμής μπορεί να περιμένεις έως και μισή ώρα. Τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής είναι μια καλή λύση και κάνουν την εμφάνισή τους σε όλο και περισσότερα καταστήματα.
Συνήθως η ουρά είναι μικρότερη, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι γνωρίζουν όλοι πως να τα χρησιμοποιούν. Εδώ έρχεται η Panasonic με την νέα της ιδέα που έχει στόχο να πάει την πληρωμή του super-market σε άλλο level.
Σήμερα, τα αυτόματα ταμεία ζητούν από τον πελάτη να σκανάρει ένα-ένα τα αντικείμενα που έχει αγοράσει και στη συνέχεια να τα τοποθετήσει σε σακούλες. Αυτό που θέλει η Panasonic είναι και τα δυο αυτά τα βήματα να γίνονται από το ίδιο το μηχάνημα. Ο πελάτης τοποθετεί το καλάθι με τα ψώνια επάνω στο αυτόματο ταμείο, στη συνέχεια αυτό τα βγάζει σκαναρισμένα και έτοιμα μέσα στη σακούλα.
Η Panasonic αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί δοκιμές σε ένα κατάστημα δίπλα στα κεντρικά γραφεία της στην Osaka. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα διαθέσει την συγκεκριμένη τεχνολογία, όμως η ίδια επισημαίνει πως σκοπός της δεν είναι να αντικαταστήσει τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τα ταμεία.Δείτε το video:
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com