Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πέθανε γνωστός ηθοποιός από την ταινία του Harry Potter

Πέθανε στα 42 χρόνια ο Martin Henderson, ο νάνος ηθοποιός που έπαιξε στην ταινία του Harry Potter. Ο Henderson έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2012, όταν ο επίσης νάνος πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Peter Dinklage, μίλησε για αυτόν στις Χρυσές Σφαίρες του 2012.
Πριν από 5 χρόνια, ο 37χρονος τότε ηθοποιός είχε βρεθεί σε μια παμπ για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, βγαίνοντας έξω από το μαγαζί για να καπνίσει, του επιτέθηκε ένας μεθυσμένος και τον τραυμάτισε σοβαρά.

martin henderson
πηγή: Sοth West news 
Ο μεθυσμένος άντρας τον χλεύασε για το ύψος του και τον κλώτσησε αναπαριστώντας μια σκηνή από το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Ο Martin τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και στο πόδι και έπειτα αντιμετώπισε προβλήματα στο περπάτημα.
Συγκινημένος και έξαλλος με αυτήν την αποτρόπαιη πράξη, ο νάνοςπρωταγωνιστής του Game of Thrones, Peter Dinklage, όταν ανέβηκε το 2012 στη σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του στη σειρά, αναφέρθηκε στο περιστατικό στηρίζοντας τον Martin.

cnn.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com