Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

«Στέγνωσαν» τα κανάλια της Βενετίας -Βρωμιά και σκουπίδια αποκάλυψαν τα νερά που υποχώρησαν [εικόνες]

Σύμφωνα με την Daily Mail η ασυνήθιστη παλίρροια ήταν η αιτία να υποχωρήσουν τα νερά τα οποία είναι σχεδόν 60 εκατοστά πιο κάτω από τα συνηθισμένα όρια. 
Είναι η δεύτερη χρονιά που τα νερά υποχωρούν απογοητεύοντας τους τουρίστες που βλέπουν τις γόνδολες να είναι ακινητοποιημένες στο βρώμικο και γεμάτο λάσπη και σκουπίδια πυθμένα των καναλιών. 
Πέρυσι, τα επίπεδα του νερού είχαν υποχωρήσει 71 εκατοστά κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα, περιορίζοντας έτσι τις μεταφορές με τις γόνδολες και τα θαλάσσια ταξί κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. 
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα καθώς ο αριθμός των τουριστών αυξάνεται οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μειώνονται. 
Από το 1951 έως και σήμερα ο μόνιμος πληθυσμός της Βενετίας παρουσιάζει μια συνεχής πτώση και από τους 175.000 κατοίκους που έχει σήμερα έχει φτάσει να αριθμεί 55.000.
Οι παράγοντες στους οποίους οφείλεται αυτή η μείωση είναι μεταξύ άλλων οι υψηλές τιμές λόγο τουρισμού και η διάβρωση που υφίστανται τα σπίτια λόγω της υγρασίας. Πηγή: Daily Mail 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com