Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Χάρτης: Πόσο κοντά ζεις σε πυρηνικά;

Γνωρίζουμε ότι σ' όλο τον κόσμο υπάρχουν στρατιωτικές βάσεις με πυρηνικά προγράμματα, αυτό που δεν γνωρίζουμε πόσο κοντά σ' αυτές ζούμε. Δείτε τον χάρτη (Pics + Vid)
Adtech Ad
Ένα κανάλι στο YouTube δημιούργησε ένα βίντεο όπου καταγράφει πάνω σε χάρτη όλες τις στρατιωτικές βάσεις όπου φιλοξενούνται και αναπτύσσονται τα πυρηνικά προγράμματα παγκοσμίως.
AdTech Ad
Στόχος του χάρτη και του βίντεο είναι να ενημερώσει τους πολίτες για το πόσο κοντά στις πυρηνικές βάσεις ζουν, αλλά πόσα είναι τα πυρηνικά προγράμματα σε κάθε ήπειρο.

  Και ενώ θα πιστεύαμε πως η Ευρώπη διαθέτει τις λιγότερες τοποθεσίες, όπου έχουν εγκατασταθεί πυρηνικά όπλα, ρίχνοντας μια ματιά στον χάρτη αντιλαμβανόμαστε πως είναι αρκετά ανταγωνιστική.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά την Ελλάδα, τα κοντινότερα πυρηνικά όπλα βρίσκονται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, στο Ιράν και το Ιράκ.

  Τα περισσότερα πυρηνικά προγράμματα και όπλα βρίσκονται στην Ασία, ενώ η Ρωσία παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όλα τα πυρηνικά βρίσκονται συγκεντρωμένα στο βόρειο ημισφαίριο, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοικοι του νοτίου μπορούν να κοιμούνται πιο ήσυχοι τα βράδια.
ΠΗΓΗ: RealLifeLore
news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com