Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή τους τζιχαντιστές



Σκληρή επίθεση εναντίον των τζιχαντιστών έκανε σε ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 15/12/2016 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής: «Στους 12 μαζικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή Ικρίτ του Ιράκ πιστεύεται ότι βρίσκονται θαμμένα περισσότερα από 1700 θύματα των τζιχαντιστών. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη μαζικοί τάφοι στην περιοχή που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ISIS. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων που μπορεί να βρίσκονται σε αυτούς τους τάφους είναι σοκαριστικός με τον αριθμό να ξεπερνάει τα 15000 θύματα».
Και ο Νότης συνέχισε: «Το ISIS δεν έχει κάνει καμιά προσπάθεια να κρύψει τις σφαγές που έχει διαπράξει. Το αντίθετο, προσπαθεί διαρκώς να φοβίσει τον κόσμο δημοσιοποιώντας βίντεο με αποκεφαλισμούς και βασανιστήρια εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές προς τη Δύση. Η απειλή των τρομοκρατών πρέπει να σταματήσει».
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Η ΕΕ χρειάζεται να λάβει μέτρα και κατά των αραβικών χωρών που στηρίζουν το DAESH στη Συρία και κατά της Τουρκίας η οποία επίσης στηρίζει το DAESH και βοηθάει τους τζιχαντιστές λαθρεμπόρους πετρελαίου. Η ειρήνη και η  κοινωνική δικαιοσύνη πρέπει να εδραιωθούν στη Μέση Ανατολή. Είναι ζήτημα που μας αφορά όλους».
Επισυνάπτεται το σχετικό βίντεο με την τοποθέτηση του Νότη Μαριά.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com