Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βάλτε μια σκελίδα σκόρδο στο παράθυρο σας! Και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα

Το σκόρδο το χρησιμοποιούμε συνέχεια στα φαγητά μας και γενικά είναι πολύ διαδεδομένο στην κουζίνα μας, καθώς δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό μας...
Το σκόρδο, επίσης είναι και πάρα πολύ υγιεινό! Αλλά το ξέρετε, οτι έχει και άλλες χρήσεις εκτός από αυτές που γνωρίζατε; Έχετε παρατηρήσει ποτέ, όταν κόβετε το σκόρδο, πως αυτό κολλάει μετά στα χέρια σας ή στο μαχαίρι που το κόβει;

Σε αυτό οφείλονται ι ενώσεις που έχει της σακχαρόζης, γνωστές αλλιώς και ως φρουκτάνες, οι οποίες περιέχονται στο σκόρδο σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Αυτές οι ενώσεις, σχηματίζουν μια κόλλα, που έχει πολλές πρακτικές χρήσεις γύρω από το σπίτι.

Το συγκεκριμένο κόλπο με το παράθυρο κιόλας είναι πολύ έξυπνο!

Το ξέρετε οτι με το σκόρδο, μπορείτε να διορθώσετε ένα ραγισμένο παράθυρο; Πάρτε, λοιπόν μια σκελίδα σκόρδου και κόψτε τη στη μέση κατα μήκος. Πάρτε τη κομμένη σκελίδα και περάστε με αυτή το παράθυρο σας που έχει ραγίσει και πάρτε και μια χαρτοπετσέτα για να σκουπίσετε το χυμό του σκόρδου που περισσεύει.

Με αυτό το τέχνασμα, τα ραγίσματα θα γεμίσουν με την κολλώδη αυτή ουσία, και θα αποτραπεί το περαιτέρω ράγισμα του παραθύρου σας.Μπορείτε να κάνετε αυτό το τέχνασμα, και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση που έχει ραγίσει από κάποια πέτρα στο δρόμο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι υποκατάστατο επαγγελματικής χρήσης, αλλά μπορεί να εμποδίζει μεγαλύτερο ράγισμα μέχρι να φτάσετε στο συνεργείο.

Οπότε, ακόμη και αν δεν τρώτε σκόρδο, καλό θα ήταν να το έχετε σπίτι σας, καθώς έχει και άλλες χρήσεις εκτός της μαγειρικής και που ξέρετε κάποτε μπορεί να σας χρειαστεί!

tro-ma-ktiko 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com