Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Χάρτης: Πόσο ισχυρό είναι το ελληνικό διαβατήριο

Υπάρχουν διαβατήρια "πασπαρτού" που ανοίγουν τα σύνορα σε 173 χώρες και άλλα που γίνονται δεκτά μόνο σε 28 χώρες. Σε ποια θέση βρίσκεται αυτό που έχουν οι Έλληνες στο συρτάρι τους;
Adtech Ad
Όπως είναι γνωστό όλοι οι πολίτες του πλανήτη αυτού είμαστε ίσοι. Ένας πρώτος βασικός αστερίσκος, σε αυτό το "ίσοι" έχει να κάνει από το που έχεις γεννηθεί, την υπηκοότητα που έχεις και κατ' επέκταση το διαβατήριο που θα κρατάς στα χέρια σου κάθε φορά που θα πρέπει να περάσεις τα σύνορα της χώρας σου.
AdTech Ad

Για παράδειγμα εάν έχεις το ευτύχημα να διαθέτεις διαβατήριο από την Φινλανδία, την Σουηδία ή το Ηνωμένο Βασίλειο μπορείς να ταξιδέψεις σε 173 όταν στον αντίποδα ο κάτοχος διαβατηρίου Αφγανιστάν μόνο σε 28 χώρες. Η Ελλάδα όπως φαίνεται και από την παρακάτω λίστα βρίσκεται στην ισχυρή ομάδα κρατών καθώς με το ελληνικό διαβατήριο μπορείς να περάσεις τα σύνορα σε 167 χώρες όσες και ένας Αυστραλός ή υπήκοος της Σιγκαπούρης.


Πηγή: good.is
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com