Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Παίζουμε μπάσκετ για την ΜΚΟ «Διάδρασις»Η Pressing Team και η Ένωση Ιλίου διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Κλειστό «Γ. Κακούρης» για την υποστήριξη της ΜΚΟ Διάδρασις (Δια…λόγου Τέχνη).
Η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και η αξιοποίηση του αθλητισμού ως εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Η ΜΚΟ Διάδρασις (Δια…λόγου Τέχνη) που εδρεύει σε Νέα Σμύρνη, Π.Φάληρο και  Περιστέρι, έχει ως στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε παιδιά, εφήβους, αλλά και στις οικογένειες τους. Προσφέρει υπηρεσίες όπως : Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, ψυχολογική υποστήριξη και Παιγνιοθεραπεία-Δραματοθεραπεία (Μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δυσαριθμησία κ.α.), Διαταραχές ομιλίας, λόγου, φωνής , Διαταραχές επικοινωνίας, Διαταραχές συμπεριφοράς, Νοητική Υστέρηση , Διάχυτες αναπτυξιακές συμπεριφορές (Αυτισμός, asperger).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της Pressing Team και Μικτής Ομάδας όλων των Τμημάτων της Ένωσης Ιλίου. Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, οι διοργανωτές καλούν τους φιλάθλους να προσφέρουν εκπαιδευτικό υλικό και γραφική ύλη για την υποστήριξη των σκοπών της ΜΚΟ Διάδρασις.
Με όχημα τον Αθλητισμό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Σας περιμένουμε όλους!
Δείτε το τρέιλερ: https://www.youtube.com/watch?v=G-LtNRPr-zk
Με εκτίμηση,
Γιώργος Αράπογλου - Θωμάς Βασιλάκης – Σεβαστή Βρακατσέλη
Συντονιστές Καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό»
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com