Υλικά συνταγής
- 250γρ. μαργαρίνη
- 3 αυγά
- 2 κούπες ζάχαρη
- 3 κούπες αλεύρι
- 4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- ½ κούπα χυμός λεμονιού και πορτοκαλιού
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 4 κ.σ. καρύδια σπασμένα
- 4 κ.σ. αμύγδαλα σπασμένα
- 4 κ.σ. σταφίδες
- 4 κ.σ. κουβερτούρα
- 4 κ.σ. ινδική καρύδα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.