Υλικά συνταγής
για το κοτόπουλο
- 1 κοτόπουλο περίπου 2 κιλά
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι
- 2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα
- 1 κ.σ. μέλι
- ½ φλιτζ. κρασί κόκκινο
- 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
- 2 κ.σ. βούτυρο γεμάτες
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
για τις πατάτες
- 1-1½ κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε χοντρά κομμάτια
- 2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα
- 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι
- αλάτι
- πιπέρι
για τη γέμιση
- 200γρ. συκωτάκια πουλιών
- 1 φλιτζ. ελ. καφέ ρύζι καρολίνα ή πληγούρι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- 2 κ.σ. σταφίδες
- 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- ⅓ κ.γ. μπαχάρι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.