Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!

Ανάμεσα στις 8 κορυφαίες τοποθεσίες για να εξερευνήσει κανείς τον νυχτερινό ουρανό και τα αστέρια, βρίσκεται ελληνική πόλη. Η νέα επιστήμη της αρχαιοαστρονομίας μελετά αρχαιολογικούς χώρους σε σχέση με τον ουρανό. Υπάρχουν, έτσι, πολλά μέρη τα οποία παραμένουν αυθεντικά και ιδανικά για να εξερευνήσετε τους αρχαιολογικούς χώρους σε συνδυασμό με τον νυχτερινό ουρανό. Το National Geographic διάλεξε 8 κορυφαίες τοποθεσίες που είναι ιδανικές για να δει κανείς τα αστέρια. Ανάμεσα τις, και μία ελληνική πόλη, τα Μετέωρα. Δείτε τις 8 ιστορικές τοποθεσίες:
1. Chaco Canyon, Νέο Μεξικό perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!
2. Almendres Cromlech, Πορτογαλία perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!
3. Μετέωρα perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!
4. Eθνικό Πάρκο Sibiloi, Κένυα perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!
5. Κάστρο Alamut, Ιράν perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!
6. Εθνικό Πάρκο Uluru-Kata Tjuta, Αυστραλία perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!
7. Κοιλάδα Owens, Καλιφόρνια perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!
8. Karahunj, Αρμενία
perierga.gr - Τα Μετέωρα ανάμεσα στις 8 κορυφαίες ιστορικές τοποθεσίες για να δείτε τα αστέρια!perierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com