Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

12 καθημερινές συμβουλές ομορφιάς

Οι δερματολόγοι έχουν πολλούς άσους στο μανίκι τους για να καταπολεμήσουν την ακμή, να συσφίξουν τους πόρους, να απαλύνουν τις ρυτίδες, να εξαφανίσουν τους λεκέδες της ακμής και να χαρίσουν λάμψη. Παρακάτω αναφέρουμε μερικά χρήσιμα tips για λαμπερό πρόσωπο κάθε μέρα.
Αλλάζετε καθημερινά την πετσέτα του προσώπου σας.
Η πετσέτα του μπάνιου αποτελεί ένα ιδανικό υπόστρωμα για τα μικρόβια και τις εξάρσεις της ακμής.

Μαζέψτε τα μαλλιά σας.
Πολλοί άνθρωποι δεν καθαρίζουν την περιοχή κοντά στα μαλλιά τους. Επίσης, είναι σημαντικό τα μαλλιά να παραμένουν μακριά από το πρόσωπό σας και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μην ξεχνάτε ότι λειτουργούν σαν μαγνήτης για τη σκόνη και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιήστε ρετινοειδή.
Ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρούν την επιδερμίδα δυνατή και ελαστική και την κάνουν πιο ανθεκτική στην εμφάνιση ρυτίδων. Χρησιμοποιώντας τα λίγες φορές την εβδομάδα, θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Μην στεγνώνετε το δέρμα σας.
Απλώστε τα προϊόντα περιποίησης σε ελαφρώς υγρή επιδερμίδα. Λίγη υγρασία παραπάνω, θα βοηθήσει τα προϊόντα να απλωθούν καλύτερα πάνω στο δέρμα.

Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση.
Χρησιμοποιείτε ενυδατικά προϊόντα- αυτά που περιέχουν υαλουρονικό οξύ παρέχουν έξτρα ενυδάτωση. Επίσης, μην ξεχνάτε να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα, ώστε να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας από μέσα προς τα έξω.

Χρησιμοποιήστε λάδι.
Τα έλαια είναι ιδανικά τόσο για την ενυδάτωση, όσο και για τον καθαρισμό του προσώπου σας. Απομακρύνουν επίσης τη μάσκαρα σε δευτερόλεπτα.

"Ψηφίστε" ορό.
Το καλύτερο προϊόν για να έλθει σε επαφή με την επιδερμίδα σας μετά τον καθαρισμό είναι ένα σέρουμ, που να περιέχει αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες ή παράγωγα βλαστοκυττάρων που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και τον σχηματισμό της ελαστίνης.

Ενυδατώστε τα χείλια σας το βράδυ.
Ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλη προλαμβάνει την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα των χειλιών.

Προσέξτε τα μάτια σας.
Τα μάτια είναι το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζονται τα σημάδια της γήρανσης. Γι’ αυτ’ο δεν πρέπει να παραλείπετε την ενυδατική σας κρέμα.

Μην περιμένετε μέχρι το βράδυ για να βγάλετε το make-up σας.
Βγάλτε το μόλις επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Αφαιρέστε στρατηγικά το make-up σας.
Μην τρίβετε τα μάτια σας. Τα μάτια έχουν το πιο λεπτό και εύθραυστο δέρμα και είναι πολύ επιρρεπή στην εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης. Αφήστε το προϊόν καθαρισμού πάνω στα μάτια σας για πέντε λεπτά και απομακρύνετε τρίβοντας απαλά με ένα χαρτομάντιλο.

Μην επικεντρώνεστε μόνο στο πρόσωπο.
Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που βάζετε στο πρόσωπό σας, την ενυδατική κρέμα, το αντηλιακό και το σέρουμ και στον λαιμό σας, καθώς είναι μια περιοχή που αργά ή γρήγορα θα προδώσει την ηλικία σας.

stogiatro.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com