Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εταιρεία ζητά δοκιμαστή ουίσκι – Ελεύθερο ωράριο, ταξίδια και πολύ ποτό

H The Dram Team, είμαι μια εταιρεία με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία η οποία στη βάση μιας μηνιαίας συνδρομής προσφέρει στα μέλη της πακέτα με γεύσεις ουίσκι πέρα από τις συνηθισμένες.

Η εταιρεία δημοσίευσε αγγελία σύμφωνα με την οποία ζητά υπάλληλο που μεταξύ άλλον θα δοκιμάζει νέα ουίσκι για λογαριασμό της εταιρείας και των πελατών της.
Η εταιρεία παρέχει ευέλικτο ωράριο και δωρεάν πακέτο ποτών κάθε μήνα και παράλληλα τη δυνατότητα ταξιδιών και συμμετοχής σε εκδηλώσεις σχετικές με το ουίσκι.
Ο υποψήφιος πρέπει να είναι δημιουργικός, επινοητικός και φυσικά λάτρης του ουίσκι. Επιπλέον, αν και θα απογοητεύσουμε κάποιους φίλους, να διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Μπρίστολ.
perierga.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com