Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι πιο υγιείς, ευημερείς και προηγμένες χώρες στον κόσμο

Σε αυτά τα κράτη η ποιότητα ζωής των κατοίκων βρίσκεται στην κορυφή. Δείτε ποιες χώρες συμπεριλαμβάνονται στη νέα λίστα (Pics)
Adtech Ad
To βρετανικό ερευνητικό ινστιτούτο, Legatum Institute, κυκλοφόρησε τη 10η ετήσια παγκόσμια έρευνα ευημερίας, η οποία κατατάσσει τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο.
AdTech Ad
Ο οργανισμός συνέκρινε 104 διαφορετικούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων το ΑΕΠ, ο αριθμός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης, το επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και η ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Δείτε παρακάτω ποια έθνη πρωταγωνιστούν στη λίστα με τις πιο υγιείς, ευημερείς και προηγμένες χώρες στον κόσμο:

15. ΑΥΣΤΡΙΑ

 
Στην 15η θέση της λίστας του Legatum Institute βρίσκεται το μικρό κεντρικό ευρωπαϊκό έθνος, καθώς διακρίνεται για την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει στους κατοίκους του.

14. ΙΣΛΑΝΔΙΑ

 
Απομονωμένη από την Ευρώπη και με πληθυσμό περίπου 300.000 κατοίκων, η ​​Ισλανδία δεν μοιάζει ιδιαίτερα με μια από τις πιο ευημερούσες χώρες του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα των τριών επιμέρους δεικτών – την ασφάλεια και την προστασία, την προσωπική ελευθερία και το κοινωνικό κεφάλαιο.

13. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

 
Η Ιρλανδία βρίσκεται στην 13η θέση της λίστας για την προσωπική ελευθερία και την άριστη εκπαίδευση που προσφέρει.
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com