Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Οι ομογενείς ψηφίζουν τις πόλεις που είναι καλύτερες για να ζεις

Δείτε ποιες πόλεις ξεχώρισαν στη λίστα της InterNations, σύμφωνα με έρευνα σε 14.000 ανθρώπους
Adtech Ad
Πόλεις στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, και στην Ισπανία πρωταγωνιστούν στην πρόσφατη κατάταξη της InterNations με τις καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς στον κόσμο.
Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία δικτύωσης συγκέντρωσε στοιχεία από 14.000 ανθρώπους για την τρίτη ετήσια έκθεσή της με τίτλο InterNations Expat Insider 2016, στην οποία εξετάζεται η γενική κατάσταση διαβίωσης των ομογενών. Η υπηρεσία απευθύνθηκε σε ομογενείς, προκειμένου οι ίδιοι να βαθμολογήσουν διάφορα στοιχεία για τις εμπειρίες τους, όπως οι προοπτικές σταδιοδρομίας, η ποιότητα ζωής, η συμπεριφορά των τοπικών κατοίκων, οι ώρες εργασίας, ακόμη και οι καιρικές συνθήκες.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πόλεις που κυριάρχησαν στη λίστα:

17. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΗΠΑ


  Η πόλη μπορεί να έχει υψηλό κόστος ζωής, αλλά είναι επίσης γνωστή για τις ισχυρές προοπτικές σταδιοδρομίας και τις άφθονες δραστηριότητες αναψυχής.

16. ΖΥΡΙΧΗ - ΕΛΒΕΤΙΑ


  Η ελβετική πόλη διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι προσφέρει άριστη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της.

15. ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ


  Η πρωτεύουσα της Γερμανίας δεν είναι μόνο ένα κομβικό σημείο για τις θέσεις εργασίας και την οικονομία, αλλά είναι γνωστή για την αξιοπρεπή στέγαση και την ποικιλία δραστηριοτήτων αναψυχής που προσφέρει, ενώ αποτελεί παράδεισο προοπτικών σταδιοδρομίας για τους νέους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com