Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα: «Είμαστε συντετριμμένοι με τη διάγνωση για τον γιο μας, ο οποίος ήδη ξεκίνησε τις θεραπείες»

«Ειμαστε συντετριμμένοι με την πρόσφατη διάγνωση για τον μεγάλο μας γιο, ο οποίος ήδη ξεκίνησε τις θεραπείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η οικογένειά μας είναι η προτεραιότητά μας και η αγάπη μας για τα παιδιά μας ό,τι πιο σημαντικό έχουμε.
Και οι δύο βάλαμε τις καριέρες μας στην άκρη για να αφοσιωθούμε στο παιδί μας και την βελτίωση της υγείας του. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ζητάμε μόνο τις προσευχές σας και τον σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας. Εχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας και ελπίζουμε ότι με τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων μας σε όλο τον κόσμο θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη, αν ο Θεός το θέλει».
AdTech Ad
Αυτή ήταν η δήλωση του διάσημου τραγουδιστή για την υγεία του μεγάλου του γιου, που έκανε αισθηση και κλονισε τους θαυμαστές του, και όχι μόνο, πριν μερικές μέρες.

O 3χρονος γιος του Michael Bublé', Noah, διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του, η ηθοποιός Luisana Lopilato, που έχουν έναν ακόμη γιο, τον Elias, τον οποίο καλωσόρισαν τον Ιανουάριο του 2016, επιβεβαίωσαν τα δυσάρεστα στη σελίδα τους στο Facebook.

Michael Buble and his beloved son Noah have been dealt a difficult blow
Το ζευγάρι δεν έχει κάνει άλλες δηλώσεις απο τότε που δημοσιεύτηκαν τα παραπάνω, αλλά άλλα μέλη της οικογένειας έχουν μιλήσει παραπάνω. Η αδελφή της  Luisana, Daniela Lopilato, πρόσφατα μίλησε στο αργεντίνικο περιοδικό  Gente και έδωσε λεπτομέρειες. Ο Noah σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν έχει καρκίνο στο συκώτι και έχει ήδη αρχίσει χημειοθεραπείες: «Πρόκειται για μία απαίσια ασθένεια, αλλά έχουμε πίστη ότι ο μικρός θα τα καταφέρει. Η θεραπεία είναι μεγάλη και πολύ δύσκολη αλλά αυτό το ταξίδι έχει αρχίσει και πρέπει να γίνει».
Michael Buble previously revealed his shock at the diagnosis
Ακόμη, ο φίλος του τραγουδιστή, ο μουσικός παραγωγός David Foster, σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight Canada, αποκάλυψε ότι ο  Michael δε θα ξανατραγουδήσει μέχει ο Noah να γινει καλά. Είπε επίσης ότι ο Noah έχει καλούς γιατρούς γύρω του και πως όλοι προσεύχονται να γίνει καλά.
mothersblog.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com