Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

4 συνήθειες ομορφιάς που σας ...γερνούν

Οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να είμαστε και να δείχνουμε όμορφες. Τι θα λέγατε όμως αν ακούγατε ότι η απολέπιση και η λεύκανση των δοντιών, αντί να σας κάνουν να δείχνετε πιο νέες, σας γερνούν; Τι θα πρέπει να προσέξετε;
Απολέπιση με... μέτρο
Τα προϊόντα απολέπισης δίνουν στην επιδερμίδα σας μια λάμψη και μια όψη υγείας. Αν, ωστόσο, επιδείξετε υπερβολικό ζήλο στην απολέπιση ή την κάνετε πολύ συχνά (π.χ. καθημερινά), θα απομακρύνετε την εξωτερική στιβάδα του δέρματος που προστατεύει το πρόσωπό σας από τις εξωτερικές επιθέσεις – επιπλέον θα ερεθίσει την επιδερμίδα σας και θα δημιουργήσει ερυθρότητα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός παραγωγής λιπαρότητας και να εμφανίσετε ακόμη και προβλήματα ακμής.
Χρησιμοποιείτε προϊόντα με απαλούς κόκκους και αποφύγετε τις υπερβολές- μην κάνετε scrub περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα.

Μην το παρακάνετε με τη λεύκανση
Όλα τα λευκαντικά των δοντιών περιέχουν υπεροξείδιο για να απομακρύνουν τους λεκέδες από τα δόντια. Προτιμήστε αν κάνετε λεύκανση, να την κάνετε με τη βοήθεια του οδοντιάτρου σας και υπό τη στενή παρακολούθησή του. Οι υπερβολές μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως ερεθισμό των ούλων, βλάβες στο σμάλτο των δοντιών και ευαισθησία στο ζεστό και στο κρύο.

Προσοχή στην απολέπιση των ποδιών
Μία ελαφρόπετρα είναι εξαιρετική για την απομάκρυνση ρων νεκρών κυττάρων και των κάλων. Αν ωστόσο το παρακάνετε, μπορεί να δημιουργήσετε ερεθισμό και το υπόστρωμα για την εμφάνιση λοιμώξεων. Μην χρησιμοποιείτε ξυραφάκι για να λειάνετε τις σκληρές περιοχές των ποδιών. Ο κίνδυνος τραυματισμού και είναι πολύ μεγάλος και ο κίνδυνος μόλυνσης ακόμη μεγαλύτερος.
Σε περίπτωση τραυματισμού, χρησιμοποιήστε τοπικά μια αντιβιοτική αλοιφή. Μην ξανακάνετε πεντικιούρ μέχρι η πληγή να κλείσει τελείως. Επίσης, αν είστε επιρρεπής στα ατυχήματα, καλό ειναι να αναθέσετε τη φροντίδα των ποδιών σας σε κάποιον ειδικό. Επίσης, είναι καλό να αντικαταστήσετε την ελαφρόπετρά σας με μία ανοξείδωτη λίμα ποδιών που μπορείτε εύκολα να αποστειρώσετε.

Μην χρησιμποιείτε προϊόντα που δίνουν όγκο στα μαλλιά
Οι αφροί, τα τζελ και τα σπρέι μαλλιών που δίνουν όγκο στα μαλλιά μπορεί να σας χαρίζουν μια πιο εντυπωσιακή κόμμωση, ωστόσο έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα. Περιέχουν αλκοόλ και βαριά πολυμερή, που ταλαιπωρούν τα μαλλιά σας. Το αλκοόλ θα στερήσει τα μαλλιά σας από την υγρασία τους.

stogiatro.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com