Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Επέστρεψε στη γειτονιά του μετά από 40 χρόνια και φωτογράφησε τους ίδιους ανθρώπους

Γύρισε μετά από 40 χρόνια στην γειτονιά που είχε φωτογραφήσει και απαθανάτισε με τον φακό της κάμερας του, τους παλιούς γνωστούς του. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο (Pics)
Adtech Ad
O διασώστης Chris Porsz ξόδεψε ώρες ολόκληρες στην καρδιά του Peterborough στο Cambridgeshire της Μεγάλης Βρετανίας, το 1970 και φωτογράφησε τους κατοίκους της περιοχής.
Έτσι, τα καρέ του περιλαμβάνουν από Punks μέχρι αστυνομικούς και μετανάστες να τον παρακολουθούν να τραβάει φωτογραφίες τη γειτονία και τους κατοίκους της.
Σχεδόν 40 χρόνια αργότερα, ο Chris Porsz επέστρεψε στην ίδια γειτονία για να απαθανατίσει με τον φωτογραφικό του φακό τις γωνιές της γειτονιάς που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του, όπως και τους ανθρώπους που είχε γνωρίσει τότε.










 
 
 


(ΠΗΓΗ: designyoutrust),news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com