Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Λίστα: Τα πιο όμορφα σχολεία του κόσμου

Σχολικά κτίρια που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους μαθητές. Ποια σχολεία είναι στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου; Διαβάστε αναλυτικά (Pics)
Η μάθηση μια διεγερτική, αναζωογονητική και συναρπαστική εμπειρία. Συνεπώς δεν θα ‘πρεπε και τα σχολικά κτίρια να αποτελούν και πηγή έμπνευσης για τους μαθητές;
AdTech Ad
Όμορφα σχολεία μπορεί να υπάρχουν σε όλον τον κόσμο, από την Αυστραλία έως την Ευρώπη. Ορισμένα από αυτά έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να αντέχουν ακόμη και τις φυσικές καταστροφές.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πιο εντυπωσιακά και όμορφα σχολεία του κόσμου:

OA KINDERGARTEN - ΙΑΠΩΝΙΑ

Bρίσκεται στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας και είναι κατά τέτοιο τρόπο κατασκευασμένο προκειμένου να αντέχει τις φυσικές καταστροφές. Από την άλλη, το εσωτερικό του, το οποίο είναι φτιαγμένο από ξύλο διαθέτει φωτεινούς και άνετους χώρους.

 

SCHOOL OF DESIGN - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

To School of Design στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, θα έλεγε κανείς, ότι είναι από τα πιο όμορφα φουτουριστικά κτίρια του κόσμου.

 

TAC SEV - ΤΟΥΡΚΙΑ

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το TAC SEV New Campus στην Τουρκία μπορεί να μοιάζει με ένα γραφείο, αλλά μόλις δύσει ο ήλιος, η πανεπιστημιούπολη με μια ζεστή πορτοκαλί λάμψη, μετατρέπεται σε ένα φωτιζόμενο «διαμάντι»

 
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πηγή: fortunegreece.com

Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com