Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Γιατί η Σκοτία κάνει δώρο στους νέους γονείς ένα… κουτί;

Ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2017, η κυβέρνηση της Σκοτίας θα δίνει ένα γενναιόδωρο δώρο γενεθλίων για τους γονείς όλων των νεογέννητων: Ένα κουτί γεμάτο πάνες, βιβλία, ρούχα για όλες τις εποχές, παιχνίδια και κουβέρτες. Και μόλις βγουν από μέσα τα προϊόντα, τότε το κουτί μεταμορφώνεται σε ένα ασφαλές κρεβατάκι!

Ο Σκότος πρωθυπουργός, Nicola Sturgeon, προσφέρει αυτό ως μικρό δώρο για τους γονείς, με πράγματα απαραίτητα για το μωρό τους. Το περίφημο “Baby Box”, όπως ονομάζεται, χρησιμοποιείται για πάνω από 80 χρόνια στην Φινλανδία, που έχει τα χαμηλότερα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας στον κόσμο, αφού προστατεύει τα μωρά στον ύπνο τους από παλινδρομήσεις, καθώς το μικρό του μέγεθος δεν τους επιτρέπει να στριφογυρίζουν, κάτι που μπορεί να προκαλέσει το γνωστό σε όλους Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (SIDS).
perierga.gr - Η Σκοτία κάνει δώρο στους νέους γονείς ένα... κουτί!
perierga.gr - Η Σκοτία κάνει δώρο στους νέους γονείς ένα... κουτί!perierga.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com