Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μητέρα αλυσόδεσε την κόρη της σε στύλο για να την τιμωρήσει

Η αστυνομία στη Μαλαισία εξετάζει την υπόθεση μιας 8χρονης που η μητέρα της την έδεσε σε στύλο, στο δρόμο, για να την τιμωρήσει επειδή είχε κάνει κοπάνα από το σχολείο.
Σοκαρισμένοι οι περαστικοί σε πάρκινγκ της Κουάλα Λουμπούρ συγκεντρώθηκαν γύρω από το κορίτσι που στεκόταν ντροπιασμένο ανήμπορο να απομακρυνθεί με την αλυσίδα και το λουκέτο περασμένα στο δεξί της πόδι.
Φορούσε τη στολή του σχολείου της και δίπλα της ήταν η σχολική της τσάντα και νερό.
Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και πληροφορήθηκε από το κορίτσι πως η μητέρα της την είχε δέσει εκεί για να την τιμωρήσει. Είπε επίσης στους αστυνομικούς πως η μητέρα της επρόκειτο να γυρίσει σύντομα για να τη λύσει οπότε εκείνοι προτίμησαν, σύμφωνα με τη Daily Mail, να την περιμένουν.
Δέκα λεπτά αργότερα η μητέρα όντως επέστρεψε και παραδέχθηκε πως είχε αλυσοδέσει την κόρη της ως τιμωρία επειδή συχνά δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο.
«Ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε, αποφασίσαμε να επιτρέψουμε στη μητέρα να γυρίσει στο σπίτι με την κόρη της προειδοποιώντας τη να μην επαναλάβει τέτοιες συμπεριφορές», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Οι αρχές προειδοποίησαν επίσης τη μητέρα πως εξετάζουν το περιστατικό και σε σχέση με τα αδικήματα της αμέλειας και έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο τραυματισμού.
papsdaidu2 papsdaidu1newsbeast.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com