Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

- Επιδεινώνεται από το βράδυ ο καιρός
- Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ έχει ισχύ έως το πρωί της Κυριακής
- Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους
- Που θα χτυπήσει και πως θα κινηθεί το κύμα κακοκαιρίας
Η επιδείνωση του καιρού για την οποία μιλούν τις τελευταίες μέρες οι μετεωρολόγοι "αποτυπώνεται" στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Πέμπτης (20.10.2016).
Ο καιρός θα χαλάσει από σήμερα το βράδυ, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ θα επηρεαστούν:
1. Από σήμερα το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (23.10.2016) κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Θεσσαλία
2. Την Παρασκευή (21.10.2016) και το Σάββατο (22.10.2016) πιθανώς πρόσκαιρα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά.
3. Από το βράδυ του Σαββάτου (22.10.2016) μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής (23.10.2016) πιθανώς η ανατολική νησιωτική χώρα.

newsit.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com