Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αυτές οι 8 τεχνολογίες θα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο τα επόμενα χρόνια

Θα μεταβάλουν τα επιχειρηματικά μοντέλα, δημιουργώντας οφέλη αλλά και δυσκολίες
Adtech Ad
Αξιολογώντας περισσότερες από 150 τεχνολογίες και λαμβάνοντας υπόψη την εμπορική τους βιωσιμότητα για τα επόμενα 5 έως 7 χρόνια, η PwC διαμόρφωσε μία λίστα με εκείνες που θα ασκήσουν τη μεγαλύτερη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο στο πολύ κοντινό μέλλον.
Τεχνητή νοημοσύνη, Ίντερνετ των πραγμάτων, Επαυξημένη πραγματικότητα, Ρομποτική, Blockchain (στην οποία βασίζεται το Bitcoin), Εικονική πραγματικότητα, Drones και Τρισδιάστατη εκτύπωση είναι οι οκτώ τεχνολογίες που θα έχουν τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό αντίκτυπο.
AdTech Ad
Σε σχετική έκθεση αναφέρεται ότι οι «βασικές 8» τεχνολογίες θα μεταβάλουν τα επιχειρηματικά μοντέλα που εφαρμόζουν οι εταιρείες, δημιουργώντας οφέλη αλλά και δυσκολίες. Η κυρίαρχη τάση των αναδυόμενων τεχνολογιών θα επηρεάσει τη στρατηγική, την αφοσίωση των πελατών, τις επιχειρησιακές λειτουργίες και τη συμμόρφωση, ανεξαρτήτως κλάδου και γεωγραφικής περιοχής.
Οι τεχνολογίες με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο θα διαφέρουν από κλάδο σε κλάδο, όμως πιστεύεται ότι η λίστα των 8 περιλαμβάνει τις τεχνολογίες που θα έχουν αντίκτυπο σε πολλούς κλάδους και σε παγκόσμιο επίπεδο τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με την Vicki Huff Eckert, επικεφαλής του τομέα New Business στο παγκόσμιο δίκτυο της PwC: «Οι περισσότερες εταιρείες έχουν θέσει τα θεμέλια για τις αναδυόμενες τεχνολογίες, επενδύοντας σε τομείς όπως τα κοινωνικά δίκτυα, οι φορητές συσκευές, η ανάλυση δεδομένων και το cloud. Είναι καιρός τα στελέχη να στρέψουν το βλέμμα τους σε πιο προηγμένες τεχνολογίες που θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις επιχειρήσεις».
news247.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.


grizosgatos.blog@gmail.com