Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Γράμμα σε μπουκάλι: Το αίτημα εκπληρώθηκε 51 χρόνια μετά!

Για πάνω από 50 χρόνια έκανε το... ταξίδι του στο πέλαγος ένα γράμμα που είχαν ρίξει μέσα σε μπουκάλι. Το μήνυμα παραδόθηκε τελικά από τον Clint Buffington μετά το μυστηριώδες αίτημα του αποστολέα.
Στο μήνυμα υπήρχε μια αινιγματική διεύθυνση και μια υπόσχεση για αμοιβή 150 δολαρίων στο πρόσωπο που θα το παρέδιδε. "Επέστρεψέ το στο 419 Ocean Boulevard και πάρε ανταμοιβή 150 δολάρια από την Τίνα, την ιδιοκτήτρια του Beachcomber".

"Δεν είχα επιστρέψει ποτέ κάποιο σε κανέναν. Σε αυτή την περίπτωση ήξερα ότι ήταν το σωστό. Απλά σκεφτείτε να ήταν γράμμα από τους γονείς σας", σημείωσε ο Clint Buffington που έχει ανακαλύψει πολλά γράμματα σε μπουκάλι.
Αφού πέρασε 4 χρόνια αναζητώντας την Tina, έχοντας μόνο ένα όνομα δρόμου και χωρίς να ξέρει σε ποια πόλη έζησε, άρχισε να αναζητά που μπορεί να είναι το Beachcomber. Βρήκε τελικά ότι το Beachcomber Motel στο Hampton ανήκε στους Paul και Tina Tsiatsio. Είχαν πεθάνει και οι δύο αλλά η κόρη τους Paula Pierce ζει ακόμα στην περιοχή. Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει 2.000 μίλια για να της το παραδώσει.

Η Paula πιστεύει ότι πιθανότατα ήταν φάρσα στη μητέρα της. "Το αστείο ήταν ότι τα δωμάτια χρεώνονταν 15 με 20 δολάρια τότε, οπότε τα 150 δολάρια ήταν πολλά χρήματα. Ήταν πολύ γλυκιά χειρονομία, προσπαθούσε να την πειράξει", σημείωσε η Paula που αποφάσισε να εκπληρώσει την υπόσχεστη του πατέρα της και αντέμειψε με 150 δολάρια τον Clint Buffington.
Πηγή: Mirror
newsit.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com