Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Χάρισε 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του!

Ο Ινδός έμπορος διαμαντιών Savjibhai Dholakia είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ γενναιόδωρο αφεντικό. Κι αυτό γιατί ικανοποιημένος από τους υπαλλήλους του που πέτυχαν τους στόχους που είχε θέσει, τους επιβράβευσε και με το παραπάνω…
Ο Dholakia χάρισε στους υφισταμένους του 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα και κοσμήματα ενόψει και της γιορτής του Diwali.
«Στόχος μας είναι κάθε υπάλληλος να έχει το δικό του σπίτι και το δικό του αυτοκίνητο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οπότε αποφασίσαμε να τους τα κάνουμε δώρο» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ινδός μεγιστάνας.
Τα δώρα, σύμφωνα με τον Guardian, εκτιμάται ότι θα του κοστίσουν 7 εκατομμύρια δολάρια για μία εταιρεία που συνολικά απασχολεί 5.500 ανθρώπους.
Στην Ινδία είθισται οι υπάλληλοι να παίρνουν κάποιο δώρο από τα αφεντικά τους κατά τη γιορτή του Diwali αλλά για την πλειονότητα αυτό σημαίνει ένα κουτί με γλυκά.
Δεν είναι, πάντως η πρώτη φορά που ο Dholakia δείχνει αυτήν την γενναιοδωρία αφού κάτι ανάλογο είχε κάνει και το 2014, όπου έδωσε 491 αυτοκίνητα και 207 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του.

news.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com