Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σιαμαία αδελφάκια που διαχωρίστηκαν ξεκινούν το σχολείο ενάντια στις προβλέψεις των γιατρών!

Σιαμαία αδελφάκια που διαχωρίστηκαν ξεκινούν το σχολείο ενάντια στις προβλέψεις των γιατρών!

Η Rosie και η Ruby Formosa είναι ενθουσιασμένες και ανυπομονούν να ξεκινήσει το σχολείο για να ζωγραφίζουν και να παίζουν!
Σιαμαία δίδυμα που είχαν μια μικρή πιθανότητα επιβίωσης, πλέον ετοιμάζονται να πάνε στο σχολείο για πρώτη φορά!
Η Rosie και η Ruby Formosa γεννήθηκαν ενωμένες στην κοιλιακή χώρα και μοιράζονταν ένα τμήμα του εντέρου τους, και έτσι χρειάστηκαν ένα επείγον χειρουργείο για να διαχωριστούν αμέσως μόλις γεννήθηκαν, το 2012.  Οι γονείς τους, Angela και Daniel Formosa, είχαν ενημερωθεί οτι οι πιθανότητες επιβίωσης των κοριτσιών είναι πολύ μικρές. Αλλά μετά από μια επιτυχή εγχείρηση διαχωρισμού στο Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου, τα πανομοιότυπα δίδυμα έχουν πλέον μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή και ετοιμάζονται να αρχίσουν το σχολείο!
Η κ.Formosa, 35 ετών λέει: «Πριν από τέσσερα χρόνια δεν πίστευα οτι θα συνέβαινε αυτό. Όταν ήμουν έγκυος και αφού έμαθα το πρόβλημα που υπάρχει, δεν πίστευα ότι θα υπάρξει η πρώτη τους μέρα στο σχολείο και γι ‘αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό και όλα αυτά χάρη στο Θεό! Ήταν σπαρακτικό όταν έμαθα οτι τα κορίτσια μου έχουν κάτι τόσο σπάνιο οπου εμφανίζεται σε 1 στις 200.000 γεννήσεις…»
3500
«Στις 16 εβδομάδες με έστειλαν στο νοσοκομείο King ‘s College και εκεί ήταν που ανακάλυψαν την ένωση μεταξύ των κοριτσιών», είπε. «Ήταν σπαρακτικό πραγματικά – Ανησυχούσα ήδη για το γεγονός οτι ήταν ότι ήταν μονοαμνιακά [όπου τα δίδυμα μοιράζονται ένα αμνιακό σάκο], και το να είναι και σιαμαία ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο.»
«Ο χρόνος πετάει – δεν έχω καταλάβει πότε πέρασε τόσος καιρός. Τα κορίτσια ανυπομονούν για το σχολείο! Η μεγάλη τους αδερφή πηγαίνει ήδη εκεί και είναι ενθουσιασμένες! Έχουν γνωρίσει και τη δασκάλα τους και την αγάπησαν ήδη! Τους αρέσει η ζωγραφική, οτιδήποτε προκαλεί ακαταστασία και επίσης αγαπούν το διάβασμα.»
107032313_twins1-news_j-large_trans++rWYeUU_H0zBKyvljOo6zlpL_nIe2Fap-5TQsk61Ime8
ad_217374584

babyradio.gr 
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com