Υλικά συνταγής
- 500γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 300γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 1 κρόκο αυγού για το άλειμμα
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ½ κ.γ. σόδα φαγητού
- 1⅓ φλιτζ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
- 1 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη
- 2 βανίλιες
- 1½ κιλό αλεύρι περίπου
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.