Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Βραβείο ΕΒΓΕ για το Palo News Digest στην Trebbble!



         Βραβείο ΕΒΓΕ για το PaloNewsDigest στην Trebbble!

ToPaloNewsDigest, η πρώτη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την ειδησεογραφία από όλα τα sitesκαι blogsσε περιλήψεις, βραβεύθηκε στα ΕΒΓΕ2016!Συγκεκριμένα η εταιρεία Trebbbleκαι το PaloNewsDigestβραβεύθηκαν με Έπαινο στην κατηγορία Εφαρμογές για Οθόνες Αφής, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό, σύγχρονο αλλά και λειτουργικό σχεδιασμό της εφαρμογής.
Τα Βραβεία ΕΒΓΕ είναι τα μεγαλύτερα βραβεία γραφιστικής και εικονογράφησης στην Ελλάδα και απονέμονται κάθε χρόνο από το περιοδικό +DESIGN, ενώ τελούν υπό την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Σωματείων Γραφιστικής (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ).
Μετά την απονομή ο ιδρυτής και CEOτης Paloservicesκ. Παναγιώτης Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω την Trebbble, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοπόρου εργαλείου ενημέρωσης, όπως είναι το PaloNewsDigest. Το Βραβείο ΕΒΓΕ 2016 είναι μία ακόμα επιβεβαίωση της πολύ καλής δουλειάς που έγινε, αλλά και μία ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας. Το νέο μας app αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς χρήστες, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την άμεση πρόσβαση που έχουν σε χιλιάδες ειδήσεις από όλα τα sites και blogs του ελληνικού διαδικτύου»
Από την πλευρά του, ο κ. Βαγγέλης Ρέκκας, Head of User Experience της Trebbble, μετά τη βράβευσή του δήλωσε: «Στην Trebbble είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση στα ΕΒΓΕ 2016. Ο Έπαινος αυτός επιβραβεύει την έμφαση στη λεπτομέρεια και στην υψηλή αισθητική που η εταιρεία μας δίνει σε όλες τις εφαρμογές της. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Paloservices για την ευκαιρία που μας έδωσε να σχεδιάσουμε μία εφαρμογή που θέτει νέα, υψηλά στάνταρ στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.»


Η νέα εφαρμογή προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις από 1.400 sitesκαι 10.000 blogs εύκολα, γρήγορα και συνοπτικά στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης!

Από τις τέσσερις βασικές επιλογές της εφαρμογής (NewsDigest, Ροή Ειδήσεων, HotTopics, Ροή Video) oι χρήστες έχουν “αγαπήσει” και χρησιμοποιούν καθημερινά το NewsDigest, καθώς είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που παρουσιάζει σε περιλήψεις τις κυριότερες ειδήσεις 3 φορές την ημέρα από την Ελλάδα και τον κόσμο, με βάση τα δημοσιεύματα από όλα τα Sitesκαι Blogs του διαδικτύου!

Το PaloNewsDigestείναι διαθέσιμο δωρεάν σε 5 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Σερβία και Ρουμανία) για τους χρήστες smartphones στο App Store και το Google Play.


Σχετικά με το palo

Τopaloείναι η πληρέστερη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στη ΝΑ Ευρώπη. Συγκεντρώνει και ομαδοποιεί καθημερινά ειδήσεις από 5 χώρες σε 4 διαφορετικές γλώσσες. Στηρίζεται σε καινοτόμους αλγόριθμους που αναπτύσσονται και εξελίσσονται από το τμήμα R&D της Paloservicesσε συνεργασία με κορυφαία Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com