Υλικά συνταγής
- 2 καλαμάρια (600γρ.)
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 10 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 1 σκελίδα σκόρδο σε ψιλές φετούλες
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 κ.σ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.