Υλικά συνταγής
- 1 φλιτζ. φακές
- 1 φλιτζ. ρύζι μπονέτ
- 2 φλιτζ. σπανάκι (αφού καθαριστεί)
- 1 κόκκινη πιπεριά σε λεπτές φέτες
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη
- 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.