Υλικά συνταγής
- μπαγκέτα ή ψωμάκι ελαφρώς φρυγανισμένο
- 1 ντομάτα κομμένη σε καρέ
- 1 κ.γ. ξύδι λευκό
- ½ κ.γ. δυόσμος ξερός
- 1 κονσέρβα τόνος σε νερό
- 50γρ. σολομός καπνιστός
για τη σως
- 1 αβοκάντο ώριμο (η σάρκα του)
- 50γρ. ανθότυρο (ή κάποιο μαλακό άσπρο τυρί)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
- λίγο χυμό λεμονιού (1 κ.σ.)
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.