Υλικά συνταγής
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας (500γρ.)
- 4 αυγά
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 3 πορτοκάλια (το ξύσμα τους)
- 300γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 βανίλια
- 1 φλιτζ. ηλιέλαιο
- 3 κ.σ. μπράντι ή κονιάκ
- ¼ κ.γ. κανέλα
για το σιρόπι
- 1½ φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού φρέσκος
- 1½ φλιτζ. ζάχαρη
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 3-4 καρφιά γαρίφαλο
- 1-2 πορτοκάλια κομμένα σε λεπτές φέτες (από αυτά που χρησιμοποιήσαμε το ξύσμα τους)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.