Εναλλακτική ενημέρωση

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα!

Το Πάσχα δεν απέχει πάρα πολύ και τα καταστήματα στις μεγαλουπόλεις είναι ήδη σε ετοιμότητα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας τους για την περίοδο που ξεκινάει από τις 20 Απριλίου.
Το ωράριο έχει ως εξής:
Την Τετάρτη 20 Απριλίου έως την Παρασκευή 22 Απριλίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως και τις 21:00. Το Σάββατο 23 Απριλίου, από τις 09:00 μέχρι και τις 18:00. Την Κυριακή 24 Απριλίου, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11:00 και θα κλείσουν στις 18:00
Μεγάλη Εβδομάδα:
Την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Πέμπτη, θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Την Μεγάλη Παρασκευή, 29 Απριλίου, από τη 13:00 μέχρι και τις 19:00. Το Μεγάλο Σάββατο από τις 09:00 έως και τις 15:00.
Την Κυριακή του Πάσχα έως και την Τρίτη 3 Μαΐου όπου μεταφέρθηκε και η αργία της Πρωτομαγιάς, τα καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν.
Το κανονικό ωράριο θα ξεκινήσει πάλι από την Τετάρτη 4 Μαΐου!
 thatslife.gr
Share on Google Plus

About grizos gatos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

twitter

Πνευματικά δικαιώματα

Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια δημοσίευση ή έχει δικαιώματα σε άρθρο ή φωτογραφία, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας, προς επίλυση του θέματος στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε.

grizosgatos.blog@gmail.com